25 éves a Balatonfőkajári Polgárőr Egyesület

2017.03.18

2017. 03. 11-én ünnepelte a Balatonfőkajári Polgárőr Egyesület megalakulásának 25.éves évfordulóját.

A jeles eseményen az egyesület elnöke beszédében köszönetét fejezte ki az alapítóknak, az egyesület korábbi elnökeinek,a régi illetve új tagoknak, és azoknak akik a lakosság érdekében végzik önkéntes munkájukat. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége a 25 éves polgárőr tagsága és a polgárőr mozgalomban kifejtett áldozatos munkájáért, Szent László emlékplakettet adományozott Gócza László polgárőrnek.

Szintén munkájuk elismeréseként oklevéllel jutalmazta Perhő Lajost, Hornisch Tibort és Sipos Dezsőt, amit Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőrségek elnöke adott át az érintett polgárőröknek.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság részéről, Dr. Tarcsa Csaba r. dandártábornok nevében, Borbély Zoltán r. alezredes úr, rendőrségi főtanácsos egy kristályvázát, majd Dr. Linczmayer László r. alezredes,a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetője Sárkányölő Szent György emlékplakettet adományozott az egyesület 25.éves jubileumára. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság és a Balatonkenesei Rendőrőrs nevében, Éliás Gábor r. őrnagy a Balatonkenesei Rendőrőrs őrsparancsnoka, elismerő oklevelet adott át az egyesületnek. Nyemcsokné Gabriella a Balatonalmádi járási koordinátor beszédében megköszönte az egyesület tagságának az önzetlen munkát amit eddig végeztek, és még további 25 évet kívánt az egyesületnek. A Balatonalmádi járás polgárőr elnökei is köszöntötték az egyesületet, és ők is jókívánságaikat fejezték ki az egyesület minden tagjának. Pohárköszöntő után egy finom vacsorán vettek részt a jelenlévők, majd az este további részét beszélgetéssel és borkóstolással folytatták a támogató borháznak köszönhetően.

Takács Gergely, a Balatonfőkajári Polgárőr Egyesület elnöke, szeretné megköszönni a támogatóknak a segítséget amit nyújtottak, így méltó módon tudták megünnepelni ezt a jeles eseményt!

Köszönjük az információt Takács Gergelynek, a Balatonfőkajári Polgárőr Egyesület elnökének.

Nagy Zoltán