Irodai hírek

Tisztelt Elnök Asszony/Úr! A Veszprém Vármegyei Polgárőr Szövetség tudomására jutott, hogy a Veszprém Vármegyei Főügyészség 2 egyesület vonatkozásában a törvényes működés feltételeit ellenőrizte.

Tisztelt Járási Koordinátor Asszony/Úr! Az Országos Polgárőr Nap 2024.06.22-én kerül megrendezésre Tiszafüreden.

Kedves Elnök Asszony/Úr! A 2024.I. félévi támogatás elszámolásának határideje: 2024.06.10.Legyetek kedvesek az elszámolásokat időben megküldeni. Csatolom a bizonylatösszesítőt és az elszámolási útmutatót.
Üdvözlettel:Dülk Anita

Tisztelt Vezető Úr! Tájékoztatom Tisztelt Címet, hogy a fenti számon a 2013. évi LXXXVIII. tv. 20. §. (1.) bek. a.) pontjában foglaltak alapján körözési eljárást folytatunk az alábbi személy eltűnése ügyében. Bővebb információ a cikkben!

Kérem Önöket, hogy a jelentkezési határidőt tartani tudjuk, 2024.07.10-ig küldjék meg az iroda részére a jelentkezési lapokat, hogy elnök úr aláírása után küldeni tudjam az OPSZ felé.

A pályázat célja: azon városok, községek és fővárosi kerületek önkormányzatainak, valamint a partner polgárőr egyesület munkájának elismerése, amelyek vezető szerepet játszanak a polgárőr- mozgalomban a helyi közrend, közbiztonság, a lakosság biztonságérzetének növelése érdekében hatékony támogatói és kezdeményezői a helyi bűnmegelőzésnek.

Januárban azt a levelet kaptuk az OPSZ-től, hogy az üzembentartók is kérhetik a gépjárműadó mentességet, valamint oktatáson is jelezték, hogy nem kell fizetnünk gj. adót.

Tisztelt Elnök Asszony/Úr! Az OPSZ-t megkereste Mága Zoltán hegedűművész úr, hogy 2024. április 27-én az MVM Csarnokban, megtartásra kerülő koncertjére a polgárőröket meghívja, részükre belépőjegyeket biztosít.
Lehetőség van arra, hogy az érdeklődő polgárőrök családtagjaikkal, partnereikkel részt vegyenek a koncerten.
A jegyigényeket az egyesületek...