Gyászhírek

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Vass Géza zalagyömörői lakos, Zalagyömörő Polgármestere és Zalagyömörő Polgárőr Egyesület elnöke, május 6-án 37 éves korában váratlanul elhunyt.

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Kristóf János kertai lakos, Kerta Polgárőr Egyesület elnöke, Devecser Járás volt koordinátora és a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége volt elnökhelyettese május 2-án 72 éves korában elhunyt.
Temetése 2022. május 7-én 10.00 órakor lesz Kertán a köztemetőben.

A kemenesszentpéteri polgárőrség oszlopos és egyben alapító tagja is volt 2000 - 2016 ig .Számos kitüntetéssel és a szakmai tudásával gazdagította egyesületünk hírnevét. Az egyesület tagjai fájó szívvel búcsúznak tőle.

A Balatonudvari Polgárőr Egyesület mély fájdalommal tudatja, hogy JÁNOSI ATTILA az egyesület alapító tagja, a Balatonudvari Közbiztonságáért Alapítvány kuratóriumi elnöke, 2021. november 17-én életének 67. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Szomorúan tájékoztatom Önöket, hogy Kövesdi Ferenc polgárőrtársunk hosszú harcot vívott a vírussal, de sajnos legyőzte őt! Kövesdi Ferenc 2008 óta, szinte alapító tagként volt jelen az egyesület életében.

Életének 72. évében 2021. április 14-én váratlanul elhunyt Pintér József, a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület alapító tagja. A 30 éves Egyesületet hárman - Kovács Ervin, Barnóczky Sándor József, és Pintér József alapította Balatonkenese közbiztonságának megóvása, és az itt lakók szubjektív biztonságérzetének növelése érdekében. József a kezdetektől...

A Nagyesztergár Községi Polgárőrség mély fájdalommal tudatja, hogy Teszéri Attila polgárőr társunk, az egyesületünk aktív tagja, méltósággal viselt súlyos betegség következtében február 26-án, 55 éves korában elhunyt.

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 80. évében, elhunyt Mórocz István.

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 73. évében, 2020. december 11-én a délelőtti órákban elhunyt Kórosi Tibor.

Barátunk, polgárőrtársunk Auerbach Viktor (Vitya), aki 2008 óta a bándi egyesület tagja volt, 2020.05.17-én, 31 éves korában elhunyt.

Fillér István a Városlőd-Csehbánya Polgárőr Egyesület alapító tagja életének 60. évében elhunyt.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Szigeti Ferenc Ősi Polgárőrsége Egyesület alapító tagja, életének 77. évében, május 13-án elhunyt.

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy barátunk Gócza László a Balatonfőkajári Polgárőr Egyesület alapító tagja, életének 57.évében elhunyt.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Mekota István, az Öskü Község Polgárőr
Egyesülete alapító tagja és azóta szolgálatvezetője, október 5-én pénteken, 61 éves korában elhunyt.
Temetése 10-én, szerdán, 15.00 órakor lesz az ösküi temetőben.