A büntetés-végrehajtási szervezet családi napján a polgárőrök is képviseltették magukat

2023.09.12

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Campusán – az Orczy-kertben – rendezte meg a büntetés-végrehajtási szervezet a már hagyománnyá vált családi napját.

Az eseményen a szervezettel kapcsolatban álló rendvédelmi szervek között külön felkérésre részt vett a polgárőrség is. A rendezvényen több polgárőr szervezet közreműködésével színes gyermekprogramok, valamint polgárőr járőrautó és motorbemutató szerveződött. A polgárőr kutyás érzékenyítés keretében – a gyermekek és a kollégák nagy örömére – bemutatkozott a kuvasz fajtamentő program új jövevénye: Bársony, a 10 hetes kuvaszkölyök.

A programon többek között részt vett Kardos Pál, az OPSZ elnökének általános, oktatási és önkormányzati helyettese, a Budapesti Polgárőr Szövetség (BPSZ) Elnöke, Ikladi Endre a BPSZ szervezési elnökhelyettese, Dr. Frigyer László r. alezredes az OPSZ Kutyás-szolgálati és Állatvédelmi Tagozatának általános elnökhelyettese, az NKE Polgárőrség titkára, Borsándi Krisztina, a BPSZ irodavezetője, Szabó Balázs a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség kutyás és állatvédelmi szakterületi vezetője, Vidrányi Dorottya, Vidrányi Marcus kutyakiképzők, Hudák László, Karászi Lajos polgárőr és Fári Richárd ifjú polgárőr.

Szöveg: Frigyer László, Nagy-Tóth Nikolett Ágnes

Fotó: BPSZ