A Jelölő és Választó Bizottság tájékoztatója a 2022-es évi tisztújító közgyűléssel kapcsolatban

2022.01.15

A Jelölő és Választó Bizottság (továbbiakban JVB) tájékoztatója a 2022. első negyedévében (várhatóan február 12. vagy 19.) tartandó megyei éves rendes (egyben tisztújító) közgyűlést megelőzően elvégzendő feladatokról.

Tisztelt Elnök Asszony/Úr!

A Jelölő- és Választó Bizottság (továbbiakban JVB) tájékoztatója a 2022. első negyedévében (várhatóan február 12. vagy 19.) tartandó megyei éves rendes (egyben tisztújító) közgyűlést megelőzően elvégzendő feladatokról

  1. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége elnöksége teljes tisztújító közgyűlést hív össze 2022. február hónapban, amennyiben ezt a járványügyi korlátozó intézkedések megengedik.
  2. Legutóbb 2018-ban február 17-én tartott teljes tisztújító közgyűlést a megyei szövetség. Az akkor 4 évre választott Elnökség, Felügyelő Bizottság, Jelölő- és Választási Bizottság mandátuma 2022. februárjában megszűnik, tisztújító közgyűlésen a küldöttgyűlés döntésének megfelelően új vezetése és bizottsági tagjai lesznek a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének.

Az előkészítő munka a választás napjáig nyomon követhető a https://www.halaporseg.hu/ honlap Főmenüjében levő hivatkozásokon, valamint a VeMPSZ honlapján.

Az elnök és elnökségi tag jelölés, valamint a FEB, JVB tagok jelölése a "bemutatkozó levél" beküldésével történik.

Határidő: 2022. január 30. éjfélig a jelöltektől érkezzenek be a "bemutatkozó levelek".

A jelölt legyen tisztában azzal, hogy a bemutatkozó levelet internetes oldalon hozzáférhetővé teszem, hogy mindenki megismerhesse a jelöltet. A jelölt a bemutatkozó levél megküldésével egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy annak tartalmát a tagság (az előbbi formában) megismerhesse. A választást követően a honlapra feltett anyagok megsemmisítésre kerülnek. A tagság igényli és várja a nyilvánosság biztosítását!

Elérhetőségem: +36/30/621-4039; miktap@gmail.com; 8308 Zalahaláp, Vadvirág u. 39.

Melléklet:

1) Bemutatkozó (forma)levél

Zalahaláp, 2022. január 09.

Tisztelettel:

Tóth Miklós
jelölőbizottság elnöke