Ajkán toboroztak a rendőrök

2023.01.20

A helyi rendőrkapitányság munkatársai a vásárcsarnok környékén népszerűsítették a rendőri és a szerződéses határvadász hivatást.

Az Ajkai Rendőrkapitányság toborzói 2023. január 19-én délelőtt a helyszínen megjelent érdeklődőknek adtak tájékoztatást a rendőri hivatás, a határvadász-képzés, valamint a 2023. február 9-ei budapesti állásbörze részleteiről. A program során ismertették a felvételi eljárást, és megválaszolták a felmerült kérdéseket is.

A képzésre a jelentkezés folyamatos, a szolgálatra elhivatottságot érzők jelentkezhetnek a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, vagy bármely rendőri szervnél, illetve folyamatosan informálódhatnak a rendőrség honlapján is.

A képzéssel kapcsolatban további hasznos információk olvashatóak a https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes linken, valamint a https://www.facebook.com/legyelteisrendor Facebook oldal is folyamatosan frissülő tartalmakkal segíti az érdeklődőket és álláskeresőket, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek ezzel a hivatással.

Forrás:https://www.police.hu