Akikre büszkék vagyunk Gógánfán

2015.01.14

Marton Tibortól megtudtuk, hogy az elmúlt év végén több Gógánfai polgárőrség is hozzájárult ahhoz, hogy embertársaik biztonságosan ,és épségben hazaérjenek.

Varga Józsefné és Gödri Gabriella

Elmondása szerint az első alkalom az volt mikor Varga Józsefné és Gödri Gabriella polgárőrök, az egyik szolgálat során Gógánfa belterületén árokban fekvő, ittas helyi lakost találtak. Mivel a polgárőr hölgyek tudták, hogy ki az illető és merre lakik azonnal intézkedtek, autóba ültették, és hazaszállították, hogy megvédjék a kihűléstől.

Veczák Zoltánné

A második alkalom pedig az volt, amikor Veczák Zoltánné a Gógánfai polgárőrség tagja szolgálaton kívül a 84-es főút mellett közlekedő, zavart személyre lett figyelmes. Személyesen tett bejelentést a Sümegi Rendőrőrsön az esetről. A kiküldött rendőrjárőr megállapította, hogy a személyt egy szociális otthonban már keresik, mivel onnan elszökött. A szociális otthonból elszökött személyt a rendőrök visszaszállították az intézménybe.

Köszönjük Marton Tibornak az információt, a Gógánfai polgárőröknek az éberségét, és a lelkiismeretességet. Munkájukhoz sok sikert kívánunk továbbra is!

Nagy Zoltán