Aktívan látja el feladatát a Kemenesszentpéter Község Polgárőrsége

2024.03.26

Sok feladata volt a Kemenesszentpéter Község Polgárőrsége tagjainak az elmúlt hétvégén.

Hegedüs Brigitta Pápa járás koordinátora számolt be arról, hogy az elmúlt hétvégén sok feladatot sikerült megoldani a Kemenesszentpéter Község Polgárőrségnek tagjainak, amit ezúton is megköszön minden résztvevőnek. 

Elmondta, hogy az egyesületből volt, aki pénteken az Országos Polgárőr Szövetség és a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet vezetői által megtartott projektzáró ünnepségén vett rész Mórahalmon, majd utána Magyarország Kormánya és az Országos Polgárőr Szövetség 2024 legnagyobb közös környezetvédelmi projektjét indította útjára szintén itt Mórahalmon.

A rendezvényen résztvevők a település közelében, közel a határvonalhoz kivették a részüket egy illegális szemétlerakat felszámolásából is. Hegedüs Brigitta elmondta azt is, hogy szombaton egy elektronikai hulladékokat összegyűjtő program következett, ahol a helyi lakosok által már nem használt, rossz, illetve hibás készülékeket szállították el az ingatlanoktól egy önkormányzati projekt keretében.

 Vasárnap településükön elhelyezték az emléktáblát a Platánfa elött, melyet a Kemenesszentpéterről elszármazottak tiszteletére ültettek még novemberben, majd pedig egy labdarúgó mérkőzés biztosításában vettek részt az egyesület tagjai. Hegedüs Brigitta örömmel mondta, hogy az egyesület alelnökeként méltán lehetek büszke egyesületünk tagjaira, hiszen egy tartalmas hétvégén vagyunk túl!

Köszönöm az ifjú polgárőröknek a lelkesedését, kitartását és minden megmozdulásunkon az aktív részvételüket és természetesen köszönet mindenkinek, aki aktív tagja az egyesületünknek.

Forrás és képek: Hegedüs Brigitta Pápa Járás koordinátora