Aktívan Részt vesz a közösségi életben a Berhida Városi Polgárőrség

2014.12.17

Az ünnep közeledtével,mindenki segíteni próbál az időseknek és a bajbajutottaknak, éppen ezért a Berhida Városi Polgárőrség is aktívan részt vesz minden karitatív munkában.

Kovács Attila Berhida Városi Polgárőrség elnökétől megtudtuk,hogy a Berhidai polgárőrök részt vettek ételosztásban és a családsegítő,központtal egyeztetve, felkeresik az idős és rászoruló, vagy éppen egyedül élő embereket, és ha kel fát vágnak, vagy elmennek gyógyszerért. De arra is volt példa, hogy mozgássérültnek mentek el bevásárolni.

Az idén ráadásként néhány kis gyermekkel és a télapóval, műsort adtak elő, és karácsonyi dalokat énekeltek, az egyedül élő embereknek. Kovács Attila az egyesület elnöke elmondta, hogy az elején még nem, de egy-két dal után már együtt énekeltek a jelenlévőkkel, ő pedig gitáron kísérte őket. Hozzá tette " Jó volt ,látni ,hogy ezek az egyedül élő emberek milyen szívesen jöttek el és énekeltek a rendezvényen." Fontosnak tartotta, hogy valamilyen formában be vonja őket is, és érezzék, hogy ők is a közösség tagjai és figyelnek rájuk.
A Berhida Városi Polgárőrség, Békés ünnepeket, és Boldog új évet kíván minden polgárőrnek a megyében.

Nagy Zoltán