Aláírták a munkatervet

2017.10.24

Fokozott polgárőri aktivitás Veszprémben.

A helyi rendőrkapitányság adott otthont Veszprém Megyei Jogú Város Nagyvárosi Bűnmegelőzési Cselekvési Programja IV. negyedévi munkatervének aláírásához 2017. október 11-én.

A munkaterv alapján a veszprémi polgárőrök fontos szerepet töltenek be a balesetek, a lakásbetörések, az illegális hulladéklerakás megelőzése tekintetében, a csökkenő hőmérséklet eredményeként a közterületen vagy otthonaikban krízishelyzetbe kerülők felkutatásában, a rászorulók megsegítésében, a lakossági panaszok megismerésében és az ezek mögött álló problémák megszüntetésében. A hagyományoknak megfelelően mindenszentek és halottak napja időszakában a temetők, valamint az adventi időszakban a bevásárlóközpontok közlekedés- és vagyonbiztonságának fenntartásában is segítik a rendőrök munkáját.

A feladatok tervszerű végrehajtására kidolgozott dokumentumot Kórosi Tibor a Dózsavárosi Polgárőr Egyesület elnöke, Farkas László a Gyulafirátóti Polgárőr Egyesület Elnöke és Hajdár József a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége koordinációs alelnöke írták alá, míg dr. Ipsits Csaba r. ezredes kapitányságvezető, mint támogató látta el azt kézjegyével.

A képen balról: Hajdár József, dr. Ipsits Csaba r. ezredes, Kórosi Tibor, Farkas László.

Forrás: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság