Az együttműködést értékelték

2017.03.18

A rendőrök és a polgárőrök továbbra is közreműködnek a Veszprém megyei labdarúgó mérkőzések rendjének fenntartásában.

A 2014-ben megkötött együttműködési megállapodás alapján 2017. március 2-án a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatósága és a Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége értékelte a 2016. évben végzett közös tevékenységet.

Borbély Zoltán rendőr alezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetőjének köszöntője után Horváth Ernő, a Magyar Labdarúgó Szövegség Veszprém Megyei Igazgatóságának elnökségi tagja értékelte a szervezetek között végzett munkát. Ezt követően dr. Kovácsfi László, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóságának fellebbviteli bizottsági elnöke adott tájékoztatást a fegyelmi bizottság munkájáról. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége részéről Dülk József és Kórosi Tibor elnökhelyettesek kiemelték, hogy a mérkőzések zavartalan lebonyolítása érdekében fontos a rendőrséggel való közös szolgálat.

Összefoglalva a tapasztalatokat a jelen lévők megállapították, hogy 2016-ban a Veszprém megyében megrendezett sporteseményekkel összefüggésben rendbontásra, rendkívüli eseményre nem került sor. A szurkoló táborok megnyilvánulása szélsőségektől mentes, elsősorban a sport iránti érdeklődés következtében látogatják a mérkőzéseket. Az együttműködők az egymás közötti megállapodás értelmében 2017. évben is folytatják a közös munkát a labdarúgó mérkőzések rendjének fenntartásáért.

Forrás:https://www.police.hu