Csecsemőt kellet keresni Badacsony térségében a polgárőröknek

2014.08.13

2014.08.10-én 20:00 órakor Badacsonytomaji Rendőrőrs megkeresésére polgárőröket kértek, hogy a kutatásban működjünk közre.

Rendőrőrsön a rendőrök mellett a polgárőrség részéről Ábrahámhegyről 4 fő, Badacsonytomajról 7 fő és Szigligetről 2 fő polgárőr vett részt a kutatásban. Bódis István rendőr zászlós körzeti megbízott 20 óra 15 perckor tartott eligazítást, mely során a Badacsony térségében meghatározott útvonalon szemétlerakó helyeket kellet átkutatni, mivel az információ szerint egy műanyag zsákba csecsemőt vagy tetemét kellet keresni.

( A kép illusztráció )

A kutatás során Varga Mátyás rendőr törzsőrmester körzeti megbízott 21:14 órakor megtalálta a kutatás tárgyát. A helyszínen megállapítást nyert, hogy nem csecsemőről van szó hanem egy magzatról.

A kutatás befejeztével a Badacsonytomaji Rendőrőrsön a rendőri állomány a köszönetét fejezte ki a gyors reagálásért és a kutatásban elvégzett közös munkánkért.

A kutatásban részt vettek:

Ábrahámhegyi Polgárőrök részéről: Pintér Domonkos, Sütő Árpád, Székely Károly, Illés Ádám

Badacsonytomaj Polgárőr Egyesülettől: Arany György, Arany Györgyné, Rajzó József, Márkus Ferenc, Csizmadia Pál, Wolf Mariann, Takács Ákos

Szigliget Polgárőrségtől: Szabó István és Nyírő József

Pintér Domonkos

Elnök