Elfogás Noszlopon - Betörők rendőrkézen

2012.03.01

Kovács Imre (VMPSZ elnöke) levele a noszlopi vezetőnek:

"Tisztelt Elnök úr!

Dr. Ipsits Csaba r. alezredes rendőrkapitány levélben köszönte meg részemre a noszlopi polgárőr egyesület 3 tagjának Sikos Csaba, Kovács Ernő és Szigeti Dezső polgárőr társainknak éber munkáját, amelynek kapcsán bejelentést tettek az ajkai rendőrkapitányságra ismeretlen személyekkel kapcsolatban. A bejelentés valós bizonyult, amely alapján a 3 ismeretlen személy azonosításra került, és ellenük büntetőeljárás indult.

Éber és példaértékű munkájuk elősegítette a bűncselekmény felderítését. A nevezett polgárőrök munkáját kiemelkedőnek példaértékűnek tartom, és a megye polgárőr vezetése nevében tisztelettel megköszönöm. A további tevékenységükhöz sok sikert, és jó erőt egészséget kívánok.

Tisztelettel:

Kovács Imre elnök"


Kovács Imre (VMPSZ elnöke) levele Dr Ipsits Csaba ajkai kapitánynak:

"Tisztelt Kapitány úr!

A köszönő levelét örömmel olvastam, és boldoggá, megelégedetté tesz az tudat, hogy a levélben szereplő noszlopi polgárőr társaim Síkos Csaba, Kovács Ernő, és Szigeti Dezső feladatukat példásan teljesítették, bejelentésükkel segítették a bűncselekmény felderítését.

Köszönöm Kapitány Úr elismerő és köszönő szavait! Önnek és ajkai kapitányság dolgozóinak sok munkasikert és jó erőt, egészséget kívánok a Veszprém megye polgárőrei nevében.

Tisztelettel:

Kovács Imre elnök"