Elismerés és köszönet

2017.09.30

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte a rendőrök és társzervek munkatársainak az idei nyári turisztikai szezonban tanúsított helytállását.

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. szeptember 28-án dicséretben és jutalomban részesített 41 rendőrt, valamint az együttműködő szervek és a megye állományából összesen 16 munkatársat.

A jutalmazott rendőrök és az együttműködő társ- és civil szervezetek tagjai szakszerű munkájukkal biztosították a nyári turisztikai idényben a lakosság és az idelátogatók szubjektív közbiztonság érzetének fokozását, a közlekedés rendjének fenntartását, az üdülőkörzetekbe irányuló közúti forgalom folyamatosságát, hozzájárulva ezzel az idegenforgalmilag frekventált területek turisztikai vonzerejének megőrzéséhez.

Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesítette kiemelkedő tevékenységéért Dienes Andort is, aki az Első "Motorvéd" Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője. - Megkeresésünkre Dienes Andor elmondta, hogy az elismerés nem csak neki szól, hanem a vele együtt szolgálatban lévő polgárőr társaknak is.

Tudom, hogy a velem szolgáló kollégáknak is szól ez az elismerés. Igyekeztünk a legjobbat teljesíteni, és jól esik, hogy ezt értékelik. Köszönöm, büszke vagyok rá, és persze a kollégáimra is!

Mint megtudtuk a nyár folyamán több szolgálatot is teljesítettek közösen az Első "Motorvéd" Polgárőr Egyesület az Érdi és Budapesti Polgárőr Szövetség motoros polgárőrei és a rendőrség.

Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság