Elismerést kapott a várpalotai rendőr őrnagy

2018.03.12

A Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatát vehette át a Várpalotai Rendőrkapitányság állományában szolgáló Turza Zsolt rendőr őrnagy.

Pétfürdőn tartotta évértékelő közgyűlését a napokban a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség. A Közösségi Ház és Könyvtárban tartott rendezvényen részt vett Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rend-őr-főkapitányság vezetője, de ott volt a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes, a kapitányságvezetők és a zirci rendőrőrs parancsnoka is.

A Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatát vehette át Turza Zsolt rendőr őrnagy Fotó: Szabó Péter Dániel/Napló

Dézsi János, a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnöke az elmúlt év feladatait, eredményeit értékelte. Beszédében hangsúlyozta, az önkormányzatokkal, a rendőrséggel és a katasztrófavédelemmel is példaértékű a szervezet együttműködése.

Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány köszönetét fejezte ki a polgárőröknek azért az áldozatos munkáért, amelyet tavaly a közbiztonság, a lakosság érdekében végeztek.

A közgyűlésen elismeréseket is átadtak. A Polgárőr Érdemkereszt ezüst fokozatát vehette át az ünnepségen Turza Zsolt rendőr őrnagy, a Várpalotai Rendőrkapitányság körzeti megbízott alosztályának vezetője.

Forrás: https://www.veol.hu/