Elismerték a rédei Polgár Piroska polgárőr munkáját

2023.06.12

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, 2023 június 12-én a Rédei Önkormányzat épületében bensőséges ünnepség keretében adta át a Belügyminiszter által adományozott a Köz Szolgálatért Érdemjel Bronz fokozata kitüntetést Polgár Piroska Elnök Asszonynak a Réde – Bakonybánk Polgárőr Egyesület Elnökének.

Dr. Túrós András méltatta a kitüntetett elnök asszony, a köz érdekében folyamatosan végzett önkéntes kiemelkedő tevékenységét.

Az átadáson jelen volt Réde település Polgármestere Farkas Lajos úr, Vatula Zoltán úr Kisbéri Rendőrkapitányság vezetője, Kun Csaba úr a Komárom-Esztergom Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, valamint az egyesület elnökségi tagjai.

Az elismerés átadását követően, a jelenlévők áttekintették a Réde-Bakonybánk Polgárőr Egyesület működését, ahol egyértelműen fogalmazódott meg a polgárőri tevékenység hasznossága, az egyesület aktív szakszerű, jogszerű részvétele a közbiztonság fenntartásában, amiről a jelenlévő polgármester, valamint a Kisbéri rendőrkapitány is elismerően nyilatkozott. Kiemelték a mintaszerű együttműködést az önkormányzat, illetve a rendőrség és a polgárőr egyesület között. Az egyesület vezetői és a jelenlévők gratuláltak a kitüntetettnek.

Forrás:https://opsz.hu