Eltűnt nénit találtak meg Szentkirályszabadján

2012.10.14

2012. október 9-én a KMB. Csaba Ákos valamint Rónási Istvánné jelezték, hogy özv. Horváth Imréné délelőtt elment és este 22,00 óráig nem ért haza, valamint nem jelezte hollétét.

Illusztráció

22,30 órától 4 fő polgárőr, valamint rendőrjárőrök gyalogosan, valamint személygépkocsikkal átkutattunk minden olyan részt, belterületen a barátokat rokonokat ahol a beteg idős hölgy az eddigi tapasztalatok szerint tartózkodhat. Sajnos a rendőrkutya sem tudott szagot fogni, így a keresést hajnali kettő órakor befejeztük, folytatást másnap délutánra halasztottuk. Módszeresen, hogy ne maradjon átfésületlen rész láttunk hozzá ismét a kutatáshoz. A rendőrségi ügyeletes tájékoztatott, hogy a járőrök a lokátor környékén keresik az eltüntet. Mi 8 fővel a község keleti illetve délnyugati oldaláról indultunk a község északi oldala felé. Körülbelül 16,15 órakor a Séd patak és a kerékpárút közti területen találtam rá a keresett személyre. Pillanatokon belül odaért Csere Ferenc és Szabó Tibor polgárőr társam. Kocsiba ültettük a hölgyet, tájékoztattam az ügyelete és a mentőket. Mire a községbe értünk, családja összeszedte a közházba szükséges dolgokat már meg is érkezett a mentő.

Az Ő tájékoztatásuk szerint a beteg ugyan a kihűlés határára került, de komoly gond nélkül sérülésmentesen megúszta a kint töltött közel 30 órát.

Szentkirályszabadja, 20012. október 14.