Eredményes polgárőrök

2016.10.11

Színvonalas versenynek adott otthont a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási parkja, ahol 2016. szeptember 24-én megrendezték a XII. Országos Polgárőr Közlekedésbiztonsági Verseny döntőjét, közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Fővárosi Balesetmegelőzési Bizottsága, valamint az Országos Polgárőr Szövetség által szervezett döntőben az ország valamennyi megyei polgárőr szövetsége képviseltette magát, így nívós mezőny mérte össze tudását, mely próbára tette a résztvevők elméleti és a gyakorlati ismereteit egyaránt.

A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségét Barcza László a Pápai Polgárőr Egyesület elnöke, valamint Zékány Zsolt a Nagyvázsonyi Polgárőr Egyesület tagja képviselték. A két polgárőr a csapatversenyben a kiváló III. helyet szerezte meg, s az egyéni versenyben is kiválóan szerepeltek, mivel összesítésében a 8., illetve a 9. helyen zártak. Felkészítésüket Borbély Zoltán alezredes a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője, egyben a VMPSZ szakmai alelnöke segítette, támogatta.

Forrás:https://veol.hu/