Értékelték a Herendi küldött gyűlést

2014.09.12

Értékelte a Herendi küldött gyűlést Csóra György az OPSZ elnökhelyettese és Kovács Imre frissen megválasztott VeMPSZ elnök

A Küldött gyűlés után megkértem Csóra György urat az OPSZ elnökhelyettesét, hogy értékelje a küldött gyűlést.Meg kérdeztem, hogy mi a véleménye a választás eredményéről, mit üzen a Kovács Imre elnök úrnak és elnökségi tagoknak, és az utolsó kérdésben, hogy milyen tanácsokkal látná el Őket.

Most az erre kapott válaszokat láthatják videó formában.


A Küldött gyűlés után szintén megkértem Kovács Imre frissen megválasztott VeMPSZ elnökét, hogy mondja el a véleményét a küldött gyűlésről és milyen tanácsokkal látná el a megválasztott tagokat.Meg kérdeztem, hogy mi a véleménye a választás eredményéről és, hogy mit üzen az egyesületek vezetőinek.

Most az erre kapott válaszokat láthatják videó formában.

A Küldött gyűlés után szintén megkértem Korponai László urat a második legtöbb szavazatott kapott jelöltet, hogy mondja el a véleményét a küldött gyűlésről és milyen tanácsokkal látná el a megválasztott tagokat. Meg kérdeztem, hogy mi a véleménye a választás eredményéről és, hogy mit üzen az egyesületek vezetőinek.

Most az erre kapott válaszokat láthatják videó formában.

Készítette: /Nagy Zoltán/