Évindító értekezlet Balatonalmádiban

2024.02.02

A közelmúltban tartották év indító értekezletüket a Balatonalmádi Járás területén működő polgárőr egyesületek elnökei, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság épületében. 

A rendezvény elején Borbély Zoltán rendőr alezredes egy pohár kölyökpezsgővel köszöntötte a megjelenteket. Pohárköszöntőjében méltatta és megköszönte a polgárőrök elmúlt évben végzett munkáját, valamint beszélt a rendőrség idei évi célkitűzéseiről. 

Ezután Nyemcsok Györgyné, a Járás vezetője adott tájékoztatást az OPSZ és a Megyei Szövetség 2024. évi rendezvényeiről, ismertette a megyei elnökség által meghatározott feladatokat, felhívta a figyelmet az előírt határidőkre, majd meghatározásra kerültek a következő hónapok havi értekezleteinek időpontjai. 

Az értekezlet további részében ajándékok, elismerések átadására került sor. Immár hagyományosan, minden évben egy-egy polgárőr elismerésben részesül, az egyesületi elnökök javaslata alapján. 

Ez alkalommal a csopaki Varga Borház felajánlásaként, egy-egy palack bort kaptak ajándékba azok, akik a tavalyi év során kimagaslóan teljesítették önként vállalt kötelezettségüket. Az este szakmai eszmecserével, kedélyes beszélgetéssel zárult.

Forrás: Nyemcsok Györgyné Járási koordinátor