Fokozott járőrszolgálat Berhidán

2014.12.02

A fokozott járőr szolgálatra,azért van szükség,mert az elmúlt hetekben ,több betörés is volt a településen, és nagyon meg nőt,a fa lopások száma.

2014. 11.22.-én szombaton a rendezvényt biztosítottunk , amire több száz fő érkezett. A fiatalok hajnalban amikor mennek haza a buliból, kukákat borogatnak, üvöltöznek, és a közterületen végezik el a kis és a nagy dolgaikat." Nem tudtunk más megoldást, mint kísérjük őket,amíg el nem fogynak." Mondta el Kovács Attila az egyesület elnöke.

Ez a megoldás általában be szokott válni, és néhány törött üveget leszámítva, nagyobb károk nélkül fejeződik be egy-egy buli. Éppen ezért a Berhida Városi Polgárőrség az év végéig különböző napokon és éjszakánként, 7-10 fő polgárőrrel, gyalogosan a település utcáit járva vigyázza a rendet, és segít abba, hogy az ünnep békés ,és méltóságteljes legyen. A körzeti megbízott rendőrrel is felvették a kapcsolatot, mert nem tudnak segíteni , hiába hívják őket a pincékhez, nem tudnak kimenni mert nincs eszközük ami megbirkózna a járhatatlan utakkal.

Nagy Zoltán