Gépkocsi átadás Zalahalápon

2014.10.14

2014. október 3-án került sor a zalahalápi Falu-kút átadásra, majd a helyi Polgárőr Egyesület új szolgálati gépkocsijának átadására.

A két átadó ünnepség közös kapcsolódási pontja a finanszírozó EMVH, mint pályázatkiíró. A faluközpont megújulása, közösségi tér kialakítása egy előző pályázat folytatásaként valósult meg, így téve szebbé az itt élő emberek életét. A Falu-kút átadása után került sor a Zalahalápi Polgárőr Egyesület gépkocsijának átadására.

Kovács Imre a VeMPSZ elnöke köszöntötte a megjelent vendégeket, Dézsi János elnökhelyettest, zalahalápi polgárőröket. Kiemelte a Zalahalápi Polgárőr Egyesület tagjainak a helyi lakosok közbiztonság-érzetének megőrzésében, javításában betöltött fontos szerepét. További erőt és egészséget kívánt a jövőben elvégzendő munkához, ezzel adva át az Egyesület tagságának az új szolgálati járművet. Tóth Miklós a helyi Egyesület elnöke közösen vágta át Kovács Imre elnökkel az avató-szalagot, majd a tagság nevében átvette az autó kulcsát, vele az autót.

Sok sikert kívánunk az egyesületnek, és bízunk abban, hogy az autó remek és megbízható eszközük lesz minden szolgálatban.