Helytálltak a balatonkenesei Polgárőrök

2017.03.06

2017. március 04-én meghirdetésre és megrendezésre került a Falusi hétvége című program, amelynek keretén belül Kolbász- és májas hurkatöltő versenyre került sor.

Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központtal megkötött Együttműködési Megállapodás alapján a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület meghívást kap az alakulat minden állománygyűlésére, megemlékezésére, rendezvényére és ez így történt az elmúlt hétvégén is.

Az üdülőben 2017. március 04-én meghirdetésre és megrendezésre került a Falusi hétvége című program, amelynek keretén belül Kolbász- és májas hurkatöltő versenyre került sor A versenyen az MH RKKK-val együttműködésben lévő partnerek nagy számmal képviseltették magukat, összesen18 csapat vonult fel.

A nap folyamán a csapatok egy jó hangulatú megmérettetésen vettek részt, ismerkedtek egymással, ellesték egymás titkait a kolbász és hurkatöltés terén illetve jókat beszélgettek.

A Balatonkenesei Polgárőr Egyesületet Ritter József elnök, Pintér József alelnök, Nyemcsok Györgyné gazdasági vezető, Berecz Róbert, Ritter Bálint, Simon Lajos és Stud Lilla polgárőrök képviselték, akik a verseny során az elkészített kolbászért és májas hurkáért, a tálalásért KIVÁLÓ minősítésű oklevelet kaptak. Köszönöm az MH RKKK parancsnokának, Piros Ottó ezredes úrnak és munkatársainak a kiváló szervezést, a gyönyörű környezetet és a csodálatos időt; valamint csapattársaimnak a "kiváló" munkát!

Forrás: Ritter József elnök