Hírek Badacsonytomajról II.

2012.02.11

Amit lehet és amiben tudunk - segítünk.

A Badacsony újság decemberi számában a Polgárőr Egyesület Badacsonytomaj (PEB) tájékoztatta a lakosságot, hogy a polgárőrség részéről karitatív tevékenységet is folytatnak a szociálisan rászoruló idős, egyedül élő, vagy beteg emberek megsegítésére a napi életvitelben.

A " Tiszteletet az éveknek, biztonságot az időseknek " program keretében a Polgárőr Egyesület Badacsonytomaj járőrei Badacsonytomaj Város Önkormányzatával együttműködve, illetve önállóan, a rendkívüli hidegben, terepjáró polgárőr szolgálati gépkocsival, a hóakadályokat leküzdve, a külterületi hegyi utakon is elérték a rászorulókat. Kinek - kinek szükséglete szerint, önkormányzati készletből, részben polgárőri adományból élelmiszer ellátással, tűzifával, az orvosi ellátáshoz személyszállítással, vagy éppen a személyes kapcsolat fenntartásával segítettek.

E sorok írásáig (02.11.) február 03-tól 8 fő vette igénybe (voltak, akik naponta) a segítséget.

Az Egyesület továbbra is kéri a segítségre szorulókat, igényeiket az önkormányzat /571-270/, a szociális gondozók, vagy a Polgárőr Egyesület Badacsonytomaj (PEB) 06(30)271-7552 útján jelezzék. Amit lehet és amiben tudunk segítünk-vallják a badacsonytomaji polgárőrök.

Badacsonytomaj, 2012.02.11.

Tisztelettel :

Mórocz István PEB elnök