Jelentősen bővült a Hajdú-Bihar vármegyei polgárőrök járműflottája

2023.09.18

Tovább bővült a Hajdú-Bihar vármegyei polgárőr egyesületek flottája, újabb elektromos meghajtású motorkerékpárokat szerzett be a Hajdú-Bihar Vármegyei Polgárőr Szövetség szeptember 16-án.

Boros Viktor elnök a Hajdú Online érdeklődésére elmondta: 2021-ben és 2022-ben összesen 56 darab ilyen járművet adtak át 21 egyesületnek, most pedig 29 darabot osztottak ki 17 egyesület között. Mindezek mellett benzines motorkerékpárból is osztottak ki 11 egyesületnek 29 darabot az Országos Polgárőr Szövetség támogatásának köszönhetően.

– Büszkék vagyunk arra, hogy az országban egy vármegyei szövetség sem támogatta ilyen rövid idő alatt ekkora mértékben a tagjait. Köszönöm Boldog Lajos ügyvezetőnek, aki lehetővé tette, hogy egyben beszerezzük az új motorokat, illetve Faragó Zoltán elnökhelyettesünknek, aki vállalta ezek tárolását a mai átadóig – emelte ki.

Hozzátette, igyekeznek a lehető legjobban gazdálkodni az erőforrásaikkal, így az Országos Polgárőr Szövetség, valamint az Országos Rendőr-főkapitányság támogatása mellett saját forrást is be tudtak vonni.

Szöveg és kép: haon.hu