Kiemelkedő munkát végeztek, hatan kaptak elismerést a város fejlődését szolgáló tevékenységükért

2016.01.13

A sport, az oktatás, a közbiztonság, a munkahelyteremtés és a szociális területen kiemelkedő tevékenységet nyújtó helyieket díjazott az önkormányzat.

Hegedüs Ibolya Sümeg Sportjáért Emlékplakettet vett át a közoktatásban és a testnevelés tagozat megszervezésében végzett kimagasló szakmai munkásságának elismeréséül. Horváth Ferenc Sümeg Közbiztonságáért Emlékplakettet kapott a város közbiztonsága érdekében végzett kimagasló munkásságának elismeréséül. A díjazott a több mint két évtizedes munkát végző polgárőrség alapító tagja. Szintén Sümeg Közbiztonságáért Emlékplakettet vett át Marton Zsolt rendőr százados, rendészeti alosztályvezető és őrsparancsnok-helyettes, aki 1999-ben kezdte pályafutását. Többször részesült dicséretben.

Ifjabb Tóth Tamás egyéni vállalkozó részére Ramassetter Vince Emlékplakettet adományozott az önkormányzat a munkahelyteremtés területén és a város gazdasági életében kifejtett munkásságának elismeréséül.

Nagy Lajosné Szociális Munkáért Emlékplakettet kapott a város szociális életében kifejtett kimagasló, több évtizedes munkásságának elismeréséül. Nyugdíjba vonulásáig 17 évet töltött a szociális munka területén.

Pintérné Németh Bernadett Sümeg Közoktatásáért Emlékplakettet vett át a közoktatásban végzett kimagasló szakmai munkásságának elismeréséül.

Forrás:https://veol.hu