Kirándultak a polgárőrök

2016.12.13

Az Országos Polgárőr Szövetség pályázatán a "Polgárőr Város" címmel elnyert támogatást felhasználva közös kiránduláson vettek részt a Balatonkenesei Polgárőr Egyesület tagjai és családtagjai 2016. november 25-én.

A kirándulás első állomása az ausztriai Kittsee-ben lévő HAUSWIRTH csoki gyár volt, ahonnan közel két órás ott tartózkodás - filmnézés, gyárlátogatás, kóstolással egybekötött vásárlás - után Pozsonyba indult tovább a csapat.Pozsonyban a Vár és a várban lévő múzeum látogatása során számos magyar kötődést fedezhettünk fel. A városban történő séta közben a helyi sörkülönlegességeket is megkóstoltuk, és már egy kicsit várva a vacsorát indultunk haza Magyarországra.
A kiéhezett társaság Öttevény egyik patináns éttermében fogyasztotta el az előre megrendelt ételeket. A kiránduláson résztvevők szerint, szükségesek az ilyen "csapatépítő tréningek", ahol a tagok és a családtagok is megismerkednek egymással, jókat beszélgetnek, kikapcsolódnak.

Köszönöm minden polgárőr társam munkáját, amely lehető vétette a cím és a támogatás elnyerését, és örülök, hogy egy szép napot töltöttünk együtt!

Ritter József

elnök

Köszönjük az információt!