Körözött személy elfogásában segédkeztek a celldömölki polgárőrök

2021.02.24

A rendőrséggel közösen két megyét átfogó akcióban vettek részt a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület valamint a Polgárőr és Tűzoltó Egyesület Kamond tagjai.

2021.február 21-én a délutáni órákban a Veszprém megyei kamondi polgárőrség elnöke telefonon hívta fel figyelmét a Kráter Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület elnökének, hogy egy Veszprém megyei körözött személy tartózkodik Celldömölkön. Az információk alapján vonattal tervezi elhagyni a várost.

Hadászi Zsolt elnök az információt jelentette a Celldömölki Rendőrkapitányság szolgálatparancsnokának, majd figyelő szolgálatot szervezett a vasútállomás környékére. A körözött személyt a szolgálatot ellátók 19:18 perckor felismerték, majd követték, közben a rendőrséget értesítették és folyamatosan tájékoztatták a férfi hollétéről. Az igazoltatásnál beigazolódott, hogy a férfi körözés alatt áll, majd őrizetbe is vették.

Szeretném megköszönni Ónodi Sándornak, a Kamondi Polgárőr Egyesület elnökének, hogy a közös munka alapján sikerült egy körözött személyt felkutatni - mondta Hadászi Zsolt elnök.

Forrás: https://vasipolgarorok.hu