Köszönet a helytállásért!

2013.03.20

Tisztelt Elnökségi tagok Régiófelelősök, Egyesültei elnökök, Polgárőrök!

Tisztelt Polgárőr Társaim!

A 2013. március 14-15-én történt szélsőséges, téli időjárás - amely erős havazással és széllel járt - felszámolásában, kezelésében, illetve a lakosságnak nyújtott segítségnyújtás végett köszönetemet és elismerésemet fejezem ki Veszprém megye minden egyesületének és minden polgárőrének.

Mindenhol kiemelkedő munkát végeztetek, a befogadó állomások létesítésében, az ott rekedt emberek ellátásában, legyen meleg tea vagy élelmiszer. Ez az önzetlen segítség, amit ismételten nyújtottatok tovább növelte és megszilárdította a polgárőrség szerepét és hírnevét. Nagyon sokan beteg embertársaink orvoshoz történő elszállításában segédkezetek, nagyon sokan a hó fogságába esett személyek, illetve járművek kiszabadításában működtetek közre. Tettétek azt amit az adott esetben a szívetek, a lelkiismeretetek diktált. Segítő kezet nyújtottatok a rászorulóknak. Ne feledjétek, hogy az életben a legfőbb érték az ember. Az ember élete egyszeri és megismételhetetlen. Ti példásan helytálltatok, hogy embertársaink ne váljanak az időjárás áldozativá.

Elmondhatom, közel 1500 fő polgárőr társunk, közel 7000 munkaórában végezte nemes és áldozatos tevékenységét.

Én, mint Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnöke köszönöm nektek, de köszönöm, mint egyszerű állampolgár is. Nagyon jó egészséget, nagyon jó erőt kívánok mindannyiótoknak! Ismételten büszke vagyok rátok!

Nagyrabecsüléssel:

Kovács Imre

Veszprém Megye Polgárőr Szövetség

elnöke