Köszönjük, mindenkinek

2015.02.01

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség weboldala országos szinten, a megyék közül az egyik legjobbnak mondható.

Ezt köszönjük minden polgárőrnek hisz már látni azt a statisztikákon, hogy ha valakit érdekel a megyében történt események, azok a mi oldalunkon keresik. A tavalyi évben a weboldal nagy átalakuláson esett át, és rengeteg új információ és érdekesség is található az oldalon. Tavaly augusztusban új webszerkesztője lett az oldalnak és azóta napi szinten frissül az oldal. Ehhez persze mindenki munkájára szükség van a megye polgárőrei közül, hiszen ha nem kapnánk információkat az egyesületek munkájáról akkor nem tartanánk itt. Csak érdekesség ként , egy évvel ezelőtt napi szinten 30-35 ember látogatott az oldalra még a mostani adatok szerint naponta 150-500 között van a látogatottság.

Ezt a következő képen lehet is jól látni.

Köszönjük az információkat amiket eddig kaptunk az egyesületektől, és arra biztatunk mindenkit, hogy ha bármilyen hírértékű esemény történik amit szeretnének megosztani velünk, azt kérjük továbbítsák felénk. Én bízom abban, hogy ez az oldal egy fontos információs központ lesz a megyében lévő egyesületeknek, és még több egyesület munkájáról számolhatunk be. És még egy nagyon fontos információ, amik az oldalon megjelennek cikkek azok mind továbbítva vannak az OPSZ felé és abból is kerülnek be a Polgárőr Magazinba. Hiszen szerencsére a megyéből egyre több információ jelenik meg a magazinban, amiből azt látják,hogy igen aktívak az egyesületek a megyében.

Minden polgárőrnek jó egészséget ,és további sok sikert kívánunk a munkájához.

Nagy Zoltán