Kovács Imre levele az opsz felé

2014.12.05

Kovács Imre a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnökének a levele, Dr.Túrós Andrásnak az Országos Polgárőr Szövetség elnökének.

Tisztelt Elnök Úr!

A rendőrséggel történő hatékonyabb együttműködés végett a polgárőrség munkájának és tevékenységének bemutatása végett javaslom, hogy a Polgárőr Magazint kapitányságoknak, őrsöknek küldjük meg. Javaslom továbbá, hogy a Gépjármű használati szabályzatot szintén küldjük meg kapitányságoknak és az őrsöknek, amivel elejét vesszük az esetleges feljelentgetések vizsgálatának, amely a gépjármű használatával kapcsolatos. A járási koordinátorok feladatkörét tartalmazó jegyzéket tegyük közzé, hogy minden egyesület ismerje meg, de elsősorban a járási koordinátorok.

Ezt tegyük fel a honlapra is, és nyomtatott formában a koordinátorok kapják meg. A sokat emlegetett adminisztrációs terhek nem elsősorban a megyei adminisztrációt terheli, mert nekik kell végrehajtani a megye egyesületeitől kapott adatokat. Nyilván az egyesülteket is terheli a fölösleges adminisztráció. Javaslom, ami nem szükséges azt ne kérjük, de ami a működéshez szükséges azt pedig kellő időben, és kellő formában kérjük. Ne kérjük ad hoc jellegűen. Azt kérjük amire szükség van.

Tisztelettel: Kovács Imre

elnök