Közgyűlés 2013. - Köszönet

2013.03.05

Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Polgárőr Barátaim!

Engedjétek meg, hogy először is a köszönet hangján szóljak hozzátok, amiért a 2013. február 23-án tartott közgyűlésünkön, a zord időjárási viszonyok ellenére megfelelő létszámban jelen voltatok.

Megköszönöm azt a fegyelmet és magatartást, amit a közgyűlés egész ideje alatt tanúsítottatok. Jó volt látni, hogy megértettétek a formaruhában való megjelenés fontosságát.

Dr. Hatala József altábornagy úr részemre szintén kiemelte, hogy ilyen rendezett, összeszedett, szerkesztett közgyűlésen nem volt. Úgy érzem, számunkra üzenetértéke van annak is, hogy a megye rendőri vezetése, valamint a hét kapitányságvezető, és az őt őrsparancsnok szintén jelen volt.

Az országosan kiemelkedő munka eredményeink egy folyamatos tevékenység eredménye, amit a rendőrség nélkül nem tudtunk volna végrehajtani. A mi eredményünk, az ő eredményük is. Ahogyan megfogalmaztam, hiszek az összefogás erejében. Elmondhatom, hogy az elmúlt évek közgyűlései is mind példaértékű volt, de talán a mostani a legjobbakat is túlszárnyalta. Érződött rajtatok a küldetéstudat és tevékenységünk fontossága az embertársaink iránt.

Kérlek benneteket, hogy a továbbiakban is kiemelten figyeljétek és segítsétek a rászoruló embertársainkat. Ne váljon senki sem az időjárás áldozatává. Ne hagyjuk magukra őket!

Köszönöm a családtagoknak is, férjeknek, feleségeknek, hogy lehetővé tették részetekre e nemes polgárőri munka végrehajtását.

Mindnyájatoknak, családtagotoknak sok örömet és boldogságot, valamint nagyon jó egészséget kívánok!

Vigyázzatok és figyeljetek egymásra!

Az ember élete egyszeri és megismételhetetlen.

Nagyrabecsüléssel és tisztelettel:

Kovács Imre

Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetségének

elnöke

Kovács Imre elnök Úr köszönete a Közgyűlés résztvevőinek