Közös Járőrszolgálat Taliándörögd és környékén

2015.01.07

Aktívan indult az éve a Taliándörögd Polgárőr egyesületnek, tudtuk meg Nyögéri Lajostól az egyesület elnökétől.

Az elmúlt napokban több alkalommal is közös szolgálatot teljesítettek Sztrik Gábor főtörzsőrmester , aki a körzeti megbízott a településen , Nyögéri Lajos az egyesület elnöke, valamint Pethő István polgárőr. Fontosnak tartották a külterületek biztonságát, ezért az új autóval amit pályázaton nyertek kimentek a közeli erdőkbe és ellenőrizték a faszállítást végző járművek papírjait és, hogy rendelkeznek-e érvényes szállítólevéllel.

Több autót is megállítottak, de szerencsére minden esetben rendben voltak a papírok. Ez nagyon jó dolog, hisz a körzeti megbízott nélkül erre nem lett volna lehetőség. Ezzel némi elrettentés is volt, hisz a fa tolvajok nem merészkedtek ki az erdőbe.

Az erdők után a Baksa hegyi pincéket ellenőrizték ahol szerencsére semmiféle rendellenességet nem találtak. Örömmel számoltak be arról, hogy az új Skoda yeti gépjárművel könnyebben eljutnak a külterületekre, és nem kell attól tartani, hogy bárhol elakadhatnak.

Köszönjük az információt Nyögéri Lajosnak, és további sok sikert, és jó egészséget kívánunk az egyesület minden tagjának.

Nagy Zoltán