Megújult a berhidai egyesület

2013.02.04

A berhidai polgárőrség elnöksége új szellemben irányítja az egyesület munkáját.

Az előző évek viszontagságait követően a Berhidai polgárőrség vezetésében hangsúlyi, változások történtek, melyet a tavalyi év végén a közgyűlés egyhangúan megszavazott.

A változás hatására, az egyesületbe új tagok jelentkeznek, felélénkült a járőrözés, megvalósulóban van a látható és elérhető polgárőrség. A lovas polgárőrök rendszeresen végzik bűnmegelőző feladatukat.

A tagság körében új, egységes szellem uralkodik. Az átalakulást felvállalta, és az egyesületet jól irányítja Kovács Attila megválasztott elnök.

A karitatív tevékenységben is példát mutatnak. Peremarton településrész kultúrházában jótékonysági összejövetelt szerveztek, melynek bevételét a helyszínen adták át Szalkai Huba beteg gyermek szüleinek. Ezzel is hozzájárultak a beteg speciális orvosi ellátás költségeinek fedezésére.

Az új elnökségnek a váltást követően sok, az előző időszakban berögződött, nem átgondolt vezetési-, gazdálkodási gyakorlatával kell szakítani, és más módszerekkel, törvényes eljárásokkal kell az egyesületi életet stabilizálni.

Az egyesület jó utat választott.

Berhida város lakóinak érdeke, hogy jól működő, nyitott polgárőr egyesülete legyen.

Veszprém. 2013. február 4.

Korponai László

VMPSZ elnökhelyettes