Opsz Közlemény

2016.07.31

A 2016. július 28-án lezúduló nagy mennyiségű csapadék következményeinek felszámolásában, valamint a keletkezett viharkárok elhárításában a Polgárőrség részt vett.

A kép illusztráció


Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség katasztrófavédelmi alelnöke körlevélben kérte az érintett megyei polgárőr szövetségek elnökeit, hogy vegyék fel a kapcsolatot a megyei katasztrófavédelmi igazgatósággal, az egyesületek pedig az illetékes katasztrófavédelmi megbízottal a feladatok egyeztetése céljából.
A helyreállításban több megyei polgárőr szövetség is bekapcsolódott.

Országos Polgárőr Szövetség érintett megyei elnökei részére


Tisztelt Elnök Úr!
Tájékoztatom, hogy a mai nap folyamán lezúduló nagy mennyiségű csapadék következményeinek felszámolásában, valamint a keletkezett viharkárok elhárításában a Polgárőrség is részt vesz.
Kérem, hogy a feladatok egyeztetése céljából az érintett megyei szövetségek vegyék fel a kapcsolatot a megyei katasztrófavédelmi igazgatósággal, az egyesületek pedig az illetékes katasztrófavédelmi megbízottal.
A katasztrófavédelmi megbízottak elérhetőségét tartalmazó táblázatot mellékletként csatolom, melyet kérem, hogy juttassanak el az illetékes egyesületekhez. A táblázatot kérem bizalmasan kezelni!

Budapest, 2016. július 28.Köszönettel:
Kardos Pál sk.
OPSZ Katasztrófavédelmi alelnök


Forrás: https://www.opsz.hu