Országos Polgárőr Szövetség Küldöttgyűlése Budapesten

2016.04.01

Megtartotta a 2015. évi beszámolóját az Országos Polgárőr Szövetség a Teve utcai rendőrpalotában, ahol Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség küldöttei is részt vettek.

A napirendi pontok ismertetése és elfogadása után dr.Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke ismertette a 2015.évi beszámolóját, majd megköszönte minden polgárőr munkáját és a családtagok türelmét és támogatását. Ezt követte a felügyelő bizottság beszámolója, majd a pénzügyi beszámoló.

A gyűlésen felszólaltak még a meghívott vendégek a társszervektől, majd mindenki, akinek hozzászólása volt a témákkal kapcsolatban az elmondhatta a küldötteknek.

A gyűlésen minden szavazásra bocsájtott kérdés elfogadásra került, hiszen a küldöttgyűlés határozatképes volt, és szinte minden kérdésre egyértelműen igennel szavaztak a jelenlévő küldöttek.

A küldöttgyűlés végén az elismeréseké lett a főszerep, ahol Veszprém megyéből "Polgárőr Érdemkereszt" arany fokozatát vehette át Nagy Zoltán a Szápár polgárőr egyesület tagja, aki egyben a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetségek weblapjának szerkesztője és a Rádió P- a polgárőr rádió műsorvezetője.