Ősi Polgárőr Egyesület is elültette a Polgárőrség Fáját.

2015.01.08

Az Ősi Polgárőr Egyesület tagjai is részt vettek az Országos Polgárőr Szövetség felhívásán, és elültették Polgárőrség Fáját.

Magyar Lászlótól az egyesület elnökétől megtudtuk, hogy 2014. december végén az Ősi Polgárőr Egyesület is elültette a Polgárőrség Fáját. Erre az alkalomra település szabadidő parkjában került sor, és ezzel már ők is csatlakoztak az országos mozgalomhoz amit az Országos Polgárőr Szövetség hirdetett meg még a tavalyi évben. Ezen a fontos eseményen az egyesület sok tagja részt vett, nem törődve a zord idővel.

Emlékeztetőül ezt az akciót a Kiskunhalasi Önvédelmi Bűnmegelőző Polgárőr Egyesület indította és az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, dr. Túrós András is felkarolt, vagyis, hogy minden egyesület települése központi parkjában, ligetében, szabadidő központjában ültesse el 2015 tavaszáig a Polgárőrség Fáját. Mindezt azért, hogy ezzel is állítsanak emléket az önkéntes bűnmegelőzők népes táborának, illetve ezzel is mutassák ki elkötelezettségüket a természet védelme, értékeink megóvása mellett! Ezzel a kis örökzölddel így már az Ősi Polgárőr Egyesület is eleget tett a felhívásnak.
Köszönjük Magyar Lászlónak, az egyesület elnökének az információt, és további jó egészséget az egyesület minden tagjának.

Nagy Zoltán