Polgárőrképzés Lovászpatonán

2015.01.17

Borbély Zoltán alezredes Úr, aki egyben a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség szakmai alelnöke, szervezésében, intézkedéstaktikai, valamint jogszabályi ismeretekből előadást szervezett az Egyesület részére.

A 250*100 Biztonsági néven futó mintaprogram jegyében a Veszprém Megyei Rendőr Főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi Osztály vezetője Borbély Zoltán alezredes Úr, aki egyben a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség szakmai alelnök szervezésében, intézkedéstaktikai, valamint jogszabályi ismeretekből előadást szervezett az Egyesület részére.

Fleisz Károly hadnagy úr tolmácsolásában átfogó képet kaptunk a szolgálatellátás, valamint a rendőri szolgálat ellátással kapcsolatban. Az előadást jogszabályi ismeretekkel kezdtük, és az intézkedéstaktikai elemek ismertetése után átfogó képet kaptunk a szolgálatok minél pontosabb ellátására. Az előadás utolsó részében önvédelmi ismeretek gyarapítására tettünk szert a hadnagy Úr jóvoltából. Kötetlen beszélgetés részeként fejeztük be , ezt a precízen felállított és előadott oktatásszerű közvetlen előadást.

Tisztelettel megköszönjük Borbély alezredes Úrnak a segítséget és nem utolsó sorban Fleisz hadnagy Úrnak kitűnő előadást.

Köszönjük Valiczkó Ferencnek az egyesület elnökének az információt, és további sok sikert a munkájukhoz.