Polgárőrök fogtak össze a gyermekek javára Takácsiban

2021.06.12

A Bóbita Óvodában hagyomány, hogy a szülők közössége gyereknapot szervez. A pandémia miatt visszaestek a bevételek, a Takácsi Polgárőr Egyesület viszont mindenképpen szerette volna megmenteni az ünnepet - fejtette ki Borsos László egyesületi elnök.

A pandémia miatt visszaestek a bevételek, a Takácsi Polgárőr Egyesület viszont mindenképpen szerette volna megmenteni az ünnepet - fejtette ki Borsos László egyesületi elnök.

Megtudtuk tőle, még a korlátozások idején elkezdték szervezni a programokat, kellő optimizmussal, hogy meg is tudják azokat tartani. Lefoglalták az ugrálóvárakat, megrendelték a kürtőskalácsot, egyeztettek a vattacukor­árussal. A rendezvény egy részének támogatására ígéretet is kaptak; ez végül meghiúsult.

- Egyesületünk tagsága mindezek ellenére ismét bizonyította, hogy nehéz helyzetben is lehet rájuk számítani. Ahogy tudomást szereztek a kialakult helyzetről, sorra érkeztek az üzenetek, hogy önerőből támogatják a rendezvény költségeit. Ez hatalmas büszkeséggel töltött el, hiszen így már semmi nem állhatott a gyerekek boldogságának útjába. Meglepetésként helyi vállalkozótól sikerült kölcsön­kérnünk egy hordóvonatot, amelyet egy óvodás kisgyermek apukájának fűnyíró traktora vontatott. Fergeteges sikert aratott a szerelvény, a gyerekek élvezték a program minden percét - fejtette ki Borsos László.

Nemcsak az óvodásoknak, de a polgárőröknek is felejthetetlen volt a gyermeknap
Fotó: Takácsi Polgárőr Egyesület

Megjegyezte, a rendezvény végén hatalmas meglepetésben volt részük: az óvodások ajándékkal köszönték meg a polgárőrök fáradozását. - Nemcsak az óvodásoknak, hanem nekünk is felejthetetlen volt ez a nap - fogalmazott a Takácsi Polgárőr Egyesület elnöke.

Forrás:https://www.veol.hu/