Polgárőrök is vigyázták a szavazóhelyiség környékét

2014.10.17

Pergő Margit polgármester elmondta, hogy továbbra is mindent megtesz azért, hogy polgárőrök akik saját szabadidejükből vállalnak szolgálatot, minden támogatást megkapjanak.

Kovács Attilától megtudtuk, hogy Berhidán az Önkormányzati választást Pergő Margit nyerte, így ő lett a település polgármestere. A választás után gratulált a győzelemhez és a polgárőr irodán közösen áttekintettük a település, közbiztonságára vonatkozó eseményeket.

A polgármester kijelentette, hogy soha ilyen jó kapcsolat még nem volt az önkormányzat, a rendőrség, és a polgárőrség között. Pergő Margit polgármester elmondta, hogy továbbra is mindent megtesz azért, hogy polgárőrök akik saját szabadidejükből, sokszor a család terhére vállalnak szolgálatot, minden anyagi és erkölcsi támogatást megkapjanak.

Ezt azért tartja fontosnak, hogy a közösség ahol élnek jobb és biztonságosabb legyen. Pergő Margit polgármester asszony megköszönte a polgárőrök eddigi munkáját és további sikeres munkát kívánt az egyesület mind a 25 tagjának.

(Nagy Zoltán)