Segíts, hogy segíthessünk!

2020.03.12

Hajdár József vagyok. Veszprém megyében szinte minden egyesületnél ismerik a nevem, a Veszprém járás koordinátoraként tevékenykedem 2000 óta.

Remélem, a jó szándék és a segítőkészség még nem halt ki a Veszprém megyei egyesületekből. Segítségeteket kérném. Auerbach Viktor polgárőr társunk a bándi egyesület tagja, aktív polgárőr volt. Veszprémben helyi járatos buszsofőrként dolgozott, míg ki nem tört rajt a gyermekkorban diagnosztizált betegsége. Az idegrendszerét támadta meg a kór. Azóta megjárta a poklok-poklát, elvesztette a beszédkészségét, nem tud önállóan járni, látása szinte minimális, arca is lebénult, de mindent ért, mit azelőtt.

Pár hónappal előtte, még Barcelónában egy Veszprém kézilabda meccs szurkolójaként, megkérte a főtéren barátnője kezét. Most derékba tört 30 éves élete. A kórházban meglátogatták a veszprémi kézilabdás barátai, szurkolótársai. Gondoltam mi polgárőrök is segíthetnénk.

Kérdeztem a szüleit és úgy nyilatkoztak, hogy egy kerekesszéket szeretnének neki, mire ki jön a rehabilitációról, ahol valamilyen szinten próbálják rendbe hozni. Legalább a mozgást önállóan, ha tudná koordinálni, az már sokat jelentene, de utána nagy segítség lenne számára egy profi kerekesszék. Amennyiben szeretnétek segíteni és van is rá némi anyagi lehetőségetek, kérem, gyűjtsünk pénzt, hogy vásárolhassunk Vityának egy profi életét megkönnyítő eszközt.

Nem gondoltam nagy összegekre, hisz jó pár egyesület van a megyében. Minden támogatást megköszönünk. Most neki van szüksége segítségre, aki eddig polgárőrként másoknak segített, és kísérte a veszprémi kézilabda csapatot szurkolóként segítette őket szívvel-lélekkel.

A befolyt összeget 73600039-15304496-00000000 számlaszámra tudjátok átutalni, az átutalási megjegyzésbe kérem, írjátok be "VITYA",

Bánd 2020. 03. 09.

Segítő szándékotokat előre is szívből köszönöm!: Hajdár József Veszprém járási koordinátor.