Somlóvásárhelyi falunap a polgárőrök segítségével.

2015.11.02

Főző verseny nyitotta meg a napot ahol a polgárőrség csapata, Mesterházi László és Varga István csülkös babbal külön díjat kapott.

Különféle énekes és táncos fellépők, Borbély Kornél motoros bemutatója mellett Veszprém megyei honvédség toborzó irodája egy repülő szimulátorral és különböző fegyverek bemutatójával, a tűzoltóság tűzoltási bemutatóval és egy balesetet szenvedett autó feldarabolásával lenyűgözte a közönséget. A rendőrség túszejtős kutyás bemutatója nagy tapsot kapott, biztonsági öv szimulátorba az első kipróbálok kicsit tartózkodva ültekbe de nagyon sokan megtapasztalták milyen 16KM/h ütközni.

Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Kovács Imre elnök úr, köszönetet szeretnénk mondani Borbély Zoltán szakmai alelnök úrnak, Devecser rendőr őrs , Ajkai Tűzoltóság és a Veszprémi Hadkiegészítő parancsnokság toborzó irodájának és minden munkatársának a támogatásért. Sajnos a rendezvényt záró bál végén egy vendég epilepsziás rohamot kapott, Szabó László elnök pont a helyszínen volt és rögtön értesítette a mentőket, nyugtatta a földön fekvő beteget és figyelte nehogy kárt tegyen magában, közben a még szolgálatban lévő Bolla Barnabás és Budai Csaba a körben álló kíváncsiskodókat próbálta távolabb tartani.

A rendezvény mindenféle rendbontás nélkül lezajlott, köszönet a Somlóvásárhelyi Polgárőrök önfeláldozó munkájáért.

Forrás: Szabó László

Elnök.