Tartós élelmiszert gyűjt a várpalotai polgárőrség a megölt sólyi kislány családjának

2018.05.30

Élelmiszer adományt gyűjt a sólyi kislány családja részére a Várpalota Városi Polgárőrség, tudtuk meg Ács Krisztián elnöktől.

Az elnök felidézte, felvetette a gyűjtést kollégáinak, akiknek beszélt a megölt Adrienn családjának nehéz helyzetéről.

-Mindenki egy emberként állt a gyűjtés mellé, mondta Ács Krisztián. Így pénteken már legalább 50 kilogramm tartós élelmiszer, liszt, cukor, tej, étolaj, különféle konzerv került a dobozokba. Szombaton és vasárnap délelőtt Várpalotán a piaccsarnok előtt és a szupermarketnél várják az adományokat.

Ács Krisztián: Célunk az, hogy a meggyilkolt kislány szüleinek segítsünk

Fotó: Várpalotai polgárőrség

-Célunk az, hogy a meggyilkolt kislány szüleinek segítsünk, mivel a tragédia miatt jelenleg képtelenek dolgozni, érvelt a polgárőrség elnöke.

Mint arról beszámoltunk, a nyolcéves sólyi kislány, Adrienn május 18-án, délután tűnt el rollerezés közben, majd néhány órával később találták meg holtan. A feltételezett elkövetőt nemsokára elfogták, a Veszprém megyei nyomozók előterjesztést tettek a fiatal előzetes letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság május 21-én elrendelt. A 16 éves hajmáskéri F. F. beismerte tettét, ellene a 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Forrás:https://www.veol.hu/