Telefon 30 forintért

2015.11.13

A Magyar Telekom az OPSZ flottakezelőjével együttműködve, új készülékvásárlási akciót ajánl bruttó 30 forintért a polgárőr egyesületek részére.

A lenti 30 Ft-os készülékeket az alábbi feltételek egyidejű teljesülése esetén igényelhetők az EGYESÜLETEK részére:

 • B csomag igénylése esetén (korlátlan beszélgetés + SMS használat és 500 MB internet előfizetési díja 5700 forint +ÁFA/hó)
 • KIZÁRÓLAG az egyesületek részére, ahol az egyesület az elő és számlafizető
 • Új előfizetés igénylése esetén (új SIM kártya és 2 éves hűség vállalása)
  • Samsung Galaxy Grand Pime
  • Samsung Galaxy Core Prime
  • Microsoft Lumia 640
  • LG Leon

Amennyiben a korlátlan B csomaghoz kérnek + 7GB-s netet (2755 forint +ÁFA/hó) is, úgy 30 forintért választhatnak a fentieken kívül még ezekből a készülékekből is:

 • Sony Xperia M4 Aqua + bluetooth hangszóró
 • Samsung Galaxy A3 + Levelbox

Megrendelés menete:


Az igénylés kizárólag a Monitoring (flottakezelő) részére e-mail-ben elküldött "Vásárlási Engedély" nyomtatványon lehetséges, amihez csatolni kell még az egyesületi aláírási címpéldányt és az egyesület cégbírósági végzés másolatát és beírni az Elnök címét, elérhetőségét.
A beérkezett igényt a flottakezelő engedélyezi, majd továbbítja a Telekom részére.
A Telekom a beérkezett igényeket feldolgozza, majd a központi raktárból 6-9 munkanapon belül házhoz szállítja a készüléket / készülékeket, SIM kártyát, szerződést.Figyelem: ez az akció az egyesületeknek szól, kizárólag B csomag igénylése estén és csak házhoz szállítással a Telekom központi raktárából.

Polgárőröknek szóló készülékvásárlási akció

Új előfizetés igénylése estén bruttó 38 forint a Nokia 108 készülék, vagy a Telekom honlapján található készülék az ott megjelölt vételárért, akár részletfizetéssel is. A beérkezett igényt a flottakezelő engedélyezi, majd továbbítja a Telekom részére. A Telekom a beérkezett igényeket feldolgozza, majd a központi raktárból 6-9 munkanapon belül házhoz szállítja.Fontos: Az árak csak szigorúan a készlet erejéig érvényesek, a változás jogát a Magyar Telekom Nyrt. fenntartja
Minden akciós készülék csak szabályos igényléssel a Flottakezelőnek elküldött e-mail-ben igényelhető (Vásárlási Engedély, aláírási címpéldány, cégbírósági végzés, meghatalmazás, kiszállítási név, cím, telefonos elérhetőség)
A Telekom a polgárőrség részére ajánlott egyedi akciójában üzletek nem vesznek részt (nem ismerik a feltételeket és nem tudnak felvilágosítást adni)
Minden esetben a Telekom központi raktárból kerül kiszállításra (a szerződés, a SIM kártya és a készülék), aminek az átfutási ideje 6-9 munkanap
A kiszállítást a Telekom szervezi a szerződéses futárszolgálatán keresztül (GLS)

OPSZ mobiltelefon flotta kezelője a Monitoring-2003 Kft.
Ügyfélszolgálat: 06 30 621-0000 (munkanapokon 9:30 - 16:30)
E-mail: info@monitoring-2003.hu

Forrás:https://www.opsz.hu/