Télűző farsangi mulatság Kemenesszentpéteren

2024.02.12

Kemenesszentpéter Község Önkormányzata szervezésében Télüző farsangi mulatság lebonyolításában és biztosításában voltak jelen egyesületünk tagjai.

Hegedüs Brigitta Pápa járás koordinátora tájékoztatott minket arról, hogy a 2024.02.10-én 13 órakor kezdődött a rendezvény, ahol kezdésként a rendőrség segítségével 14db kerékpár adatait regisztrálták és töltötték fel a Bike Safe nevű felületre.

Beszámolt arról is, hogy a felvonuláson részt vevők biztonságosan, hangos nótaszóval kisétáltak a közeli Rába partjára, ahol egy kisze báb elégetésével búcsúztatták el a telet.

Hegedüs Brigitta elmondta, hogy a résztvevők felvonulás után visszatértek a kultúrházba és a rendőrség által készített előadást nézhették meg, ami az online csalások veszélyeire hívta fel a figyelmet. Ezzel egyidőben az óvodások farsangi jelmezes felvonulása zárta a programot. Hegedüs Brigitta mesélt arról is, hogy fontosnak tartják az óvodások rendezvényein való részvételt polgárőr társaival együtt.

Örömmel számolt be arról, hogy a rendezvény sikerességét nem is bizonyíthatná jobban más, mint a két ifjú polgárőrük munkássága, akik nem rég csatlakoztak egyesületükhöz. Az ő lelkesedésük még további hat gyerek érdeklődését keltette fel! 

Köszönjük az információt Hegedüs Brigitta Pápa járás koordinátorának!

(N.Z)