Tüskeváron ünnepélyesen is átadták az új Skoda Yeti személygépkocsit.

2014.11.03

A Skoda Yeti ünnepélyes átadásán Jakab Imréné, a polgárőr egyesület elnöke köszöntötte a vendégeket.

Kovács Imre, a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnöke szerint az autó a szolgálat ellátásának egy olyan eszköze, amelynek üzenet értéke van. A megye 14 ilyen autót vár, ebből néhány már megérkezett. Veszprém megye rendőr-főkapitánya, dr. Töreki Sándor dandártábornok gratulált az autóhoz, majd hangsúlyozta, hogy a rendőrség stratégiai partnere a polgárőrség. A közbiztonságban elért közös sikerekre mindnyájan büszkék lehetnek - mondta a főkapitány.


Tüskevár békés falu, de a nyolcas számú főútvonal átmentő forgalma ide csábíthat gyanús elemeket. Az itt élők biztonságát azonban nagyban növeli a megkülönböztető jelzéssel ellátott autó - hangsúlyozta a dandártábornok. Molnár Levenete polgármester - aki szintén polgárőr - úgy véli, hogy az autóval még nagyobb öröm lesz szolgálatot teljesíteni.

A polgármester azt is elmondta, hogy két hét alatt három új járművel gazdagodott a község. Mindez sokat jelent a település életében, de nemcsak kapnak, hanem adnak is, mert egymásra támaszkodva sokkal hatékonyabban tudnak működni. Anda György rendőr ezredes, a főkapitány rendészeti helyettese lapunknak elmondta, hogy dicséret illeti a polgárőrséget, hiszen a szabadidejüket áldozzák arra, hogy a rendőrséggel és az önkormányzattal a közrendet szolgálják.


Az autó átadásán a kertai néptáncosok adtak műsort

Forrás:https://veol.hu