Tűzoltó védősisakot kapott, munkája elismeréseként

2016.05.16

A szoros és kimagasló együttműködés elismeréséül a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, Dányi Béla tű. ezredes, tűzoltó védősisakot adományozott a megyei tűzoltó nap alkalmából, Borbély Zoltán a rendőr alezredes úr részére a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetőjének aki egyben a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség szakmai alelnöke is.

Borbély Zoltán rendőr alezredes a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közrendvédelmi osztályvezetőjeként és az azt megelőző beosztásaiban tevékenyen vett részt a katasztrófavédelemmel történő együttműködésben. A katasztrófavédelemhez kapcsolódó munkája során szakmai segítséget nyújt a védelmi tervek elkészítésében és személyesen részt vesz a tervek alkalmasságát ellenőrző gyakorlatokon.

Részt vett a vörösiszap-katasztrófa elhárításában, a mentés során tanúsított kimagasló helytállása, illetve az azt elősegítő tevékenysége elismeréséül megkapta a "rendkívüli helytállásért Vörösiszap-katasztrófa" Érdemjelet. A Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség szakmai alelnökeként támogatta a polgárőrségek területi és települési önkéntes mentőcsoportokhoz történő csatlakozását.

Gratulálunk az elismeréshez, és további sok sikert és jó egészséget kívánunk!