Új vezetők viszik sikerre a Jásdi polgárőrséget

2016.09.09

Hosszas várakozás után a Jásdi polgárőrök új vezetőket választottak az egyesület élére 2016, augusztus 27-én.

Erre azért volt szükség, mert az előző elnök lemondott, és az egyesület munkája és jövője veszélybe került. Voltak próbálkozások arra, hogy az egyesület tovább működjön, de sajnos ez a rosszul kiválasztott megbízott személyeknek köszönhetően, többször is kudarcba fulladt. Éppen ezért az egyesületben maradt tagok úgy döntöttek, hogy új vezetőkkel, és újonnan toborzott tagokkal szeretnék tovább végezni ezt az önkéntes tevékenységüket. A közgyűlésen 13 fő polgárőr egyhangúlag megszavazta az új vezetést, ami a következő képen néz ki:

  • Elnök : Dénes Katalin
  • Elnök helyettes: Hallosy Tibor
  • Titkár: Ványi Balázsné

Megkérdezésünkre az újonnan megválasztott egyesületi vezető, Dénes Katalin elmondta, hogy nem kis feladat vár az egyesületre és a vezetőségre, de szerencsére sok egyesülettel szemben, nekik sikerült négy új tagokkal bővíteni a csapatot és még várható több új belépő is. Elmesélte, hogy rendkívüli tisztújító közgyűlést tartottak, amire meghívót küldtek a megyei irodának Az elnökséget Dülk József, a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese képviselte, és biztosította az új vezetést a maximális támogatottságról és kérte őket, hogy forduljanak nyugodtan segítségért az elnökség felé. Dülk József pár gondolattal szólt a jelenlévőkhöz amik a következők voltak. "A múltat hagyjuk nem kell vissza felé mutogatni, az nem visz előbbre. Ami jó volt azt megkel tartani, ami nem, azt módosítani kell és tiszta lappal indulni. Mindenki maximális hozzáállása, és az igazi csapatmunka viszi előbbre az egyesületet." Dénes Katalin mesélt még arról is, hogy rengeteg segítséget kapnak a település képviselőitől és polgárasszonyától Győry Tündétől, és ennek köszönhetően kaptak új szekrényeket és fotelokat a polgárőr irodába.

Örömmel mesélte , hogy miután az irodát kitakarították és az új bútorokat a helyére tették, helyi önkéntesek az egyesület logóját felfestették a falra. Az új vezetés bízik abban, hogy az egyesület hatékonyabban és lelkesebben fog dolgozni mint az elmúlt időszakban, és remélik, hogy javul a lakosság szubjektív biztonságérzete.

Sok sikert kívánunk az egyesület minden tagjának, és kitartást a szolgálatban töltött órákhoz.

Nagy Zoltán