Újabb gépjárművekkel gazdagodtak a Megye Egyesületei

2020.12.22

Átadásra kerültek a Megyei Polgárőrségek Szövetsége és az ORFK-OBB által megkötött támogatási szerződésből kapott 4,7 millió forintból vásárolt, Keeway F-act Evo 50 4T robogók. A tíz darab robogóhoz tartozik kettő darab bukósisak is. A robogók az alábbi egyesületekhez kerültek: Borszörcsök , Zalagyömörő, Csajág, Küngös, Tés, Ősi, Vilonya, Várpalota, Szentbékkálla és Lovas.

A támogatásból kapott pénz maradványából 3 db női kerékpárt vásárolt a megyei szövetség, a közeljövőben ezek is ki kerülnek, Balatonkenese és Veszprémgalsa egyesületekhez. Zalaerdőd kettő darab kerékpárt az OPSZ-től vehetett át Esztergomban, idén szeptemberben.


A napokba vettünk át kettő gépkocsit, melyek korábban a rendőrségnél, szolgálati gépkocsiként üzemeltek, a jövőben a polgárőrség hasznosítja majd a szakmai feladatai ellátásához. Az Opel Astra típusú gépjárművek a Balatonfüredi és a Csetényi polgárőr egyesületekhez kerültek és segítik munkájukat a jövőben. A rendőrség számára kiemelten fontos volt, hogy az egyik legfőbb stratégiai partnerének tevékenységét ilyen módon is segítse.

Dézsi János

VeMPSZ Elnök