Veszprém megyének is jutott az elismerésekből

2015.10.25

Az október 16-án megrendezett ünnepségen, megyénkből többen is elismerésben részesültek.

Mint arról már beszámoltunk, Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából kitüntetés átadással egybekötött ünnepséget rendezett október 16-án a HM Kulturális Központ Stefánia Palotában az Országos Polgárőr Szövetség.

Az ünnepségen résztvevőket Novodomszky Éva, az ünnepség narrátora köszöntötte, majd Csampa Zsolt helyettes államtitkár ünnepi beszédét hallgathatták a jelenlévők. Az ünnepi beszédeket kővetően, Csampa Zsolt helyettes államtitkár dr. Túrós Andrással, az OPSZ elnökével és dr. Takács Tibor r. vezérőrnaggyal kitüntetéseket, elismeréseket adott át.

Megyénkből a következő egyesületek és személyek vehettek át elismeréseket.

Az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az "Év Polgárőr Egyesülete" kitüntetésben részesítette:

Veszprém megyéből a Berhida Város Polgárőrség kapott elismerést, amit Kovács Attila az egyesület elnöke vett át. Kovács Attilát erre a rendkívüli eseményre elkísérte Pergő Margit, Berhida város polgármester asszonya.

Az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége a polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az "Év Polgárőr Pedagógusa" kitüntetésben részesítette:

Veszprém megyéből Pergerné Gasparics Ágnest, a Nagyesztergár Polgárőr Egyesület tagját

Az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége példamutató polgárőr tevékenységükért, eredményes, áldozatkész munkájuk elismeréséül az "Év Polgárőre" kitüntetésben részesítette:

Dézsi Jánost Veszprém megyéből, a Gyulakeszi Polgárőrség elnökét

Az Országos Polgárőr Szövetség Elnökség a Balaton közbiztonságáért végzett kiemelkedő önkéntes munkája elismeréseként a Balaton Polgárőre kitüntetésben részesítette:

Rézműves Károlyt, a Polgárőr Egyesület Balatonkenese alelnökét.

Gratulálunk polgárőreinknek az elismerésekhez, és további sok sikert kívánunk munkájukhoz.

Nagy Zoltán